Training: Sollicitatiegesprekken voeren in een krappe arbeidsmarkt.

 495,00 Excl. 21% BTW

In deze training nemen we je mee in wat de belangrijkste “pullfactoren” zijn voor kandidaten en hoe je daar op in kan spelen. Ook versterken we jouw interviewtechnieken. We leren je hoe je aan het einde van het gesprek zeker weet dat je de onderste steen boven hebt gekregen en daarmee een objectief en vooral reeël beeld hebt van de kandidaat.

 

 

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:

Beschrijving

In een krappe arbeidsmarkt ben je allang blij dat er iemand op gesprek wil komen. De kandidaat aan de andere kant van de tafel heeft het meer voor het zeggen en is ook kritischer op wat hem of haar geboden wordt.

Hoe ga je hier als selecteur mee om?

Tijdens deze training nemen we je mee in wat de belangrijkste “pullfactoren” zijn voor kandidaten: waarom kiezen ze voor jou? En hoe verwerk je dat in het gesprek? En we gaan aan de slag met een paar kritische “Go or No-Go” momenten in het gesprek: bijv. de eerste indruk, arbeidsvoorwaarden en commitment krijgen. In het tweede deel van de training gaan we aan de slag met het versterken van jouw interviewtechnieken. We leren je hoe je aan het einde van het gesprek zeker weet dat je de onderste steen boven hebt gekregen en daarmee een objectief en vooral reeël beeld hebt van de kandidaat.

 

Extra informatie

Open inschrijving

Deze training wordt gegeven in de regio Alkmaar. We beginnen om 09.30 uur en ronden om 17.00 uur af. Koffie, thee, fris en een lekkere lunch worden geserveerd en zijn inclusief.

Datum

, , ,