Vacatureteksten schrijven met ChatGPT

24 november 2023

09.30 - 17.00 uur

Alkmaar

Wil je leren hoe je boeiende en overtuigende vacatureteksten kunt schrijven die de juiste kandidaten aantrekken? Dan is onze training 'Vacatureteksten Schrijven met ChatGPT' precies wat je zoekt!

In onze training staat het benutten van de kracht van geavanceerde kunstmatige intelligentie centraal om de perfecte vacatureteksten te creëren. Met ChatGPT, het meest geavanceerde taalmodel van OpenAI, ben je verzekerd van teksten met kwaliteit en impact.

Simple Green St. Patrick's Day Instagram Post-4

"Precies genoeg tools om mee aan de slag te kunnen in de praktijk. Heel praktisch en toepasbaar" - Paula

"Dit gaat me zo ontzettend veel tijd besparen! Heel blij met de concrete tips. Dank!" - Mariel

"Top dat er zowel theorie en tooling besproken wordt, als ook daadwerkelijk vaardigheden geoefend." - Josiah

20180410_Bedrijfsfotografie-Fotografie-door-Yvonne Ten Bruggencate-workshop-Verhelder Talent-Beurs van Berlage-Amsterdam_08538

Wie zijn wij?

Recruitment is een divers vak, met veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Maar tegelijk ook de spil in de organisatie op het gebied van continuïteit en kwaliteit.

Een belangrijke positie dus, met een complexiteit die je niet moet onderschatten. Recruiters en intercedenten moeten in een constant bewegende markt mee kunnen bewegen en klaar staan als dat nodig is met de juiste tools, kennis, vaardigheden en strategie. Daar helpen wij bij!

Wij zijn Veronique en Joyce van Recruitmentopleiding.nl en we hebben samen jarenlange ervaring in recruitment en loopbaanmanagement. Wij adviseren organisaties en individuen op deze onderwerpen en helpen organisaties om medewerkers te trainen in het recruitment van nu.

Naast dat we dit bij organisaties in-company doen vinden we het ook leuk om mensen uit het vakgebied, maar vanuit verschillende sectoren bij elkaar te zetten. Onze open-inschrijving trainingen zijn daarmee ook een tof netwerk moment!

Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-265

Vacatureteksten schrijven met ChatGPT, wat kun je verwachten?

De moderne kandidaat laat zich niet meer vangen door een standaard functieprofiel op een 'werken bij'-website. We leven immers in het digitale tijdperk. Maar hoe zorg je ervoor dat Google je vacature positief beoordeelt en jouw gedroomde kandidaat deze vindt? En hoe zorg je er vervolgens voor dat deze kandidaat ook daadwerkelijk solliciteert?

We nemen je mee op een reis langs de essentiële elementen van het schrijven van effectieve vacatureteksten. Leer hoe je de juiste toon en stijl vindt, de aandacht van lezers trekt en vasthoudt, en de unieke eigenschappen van een baan benadrukt om de ideale kandidaten aan te spreken.

Doe het niet alleen. Zet de kracht van AI in!

Onze ervaren instructeurs begeleiden je en geven waardevolle inzichten in het optimaliseren van je tekst met behulp van ChatGPT. Ontdek hoe je de juiste zoekwoorden gebruikt om je vacatures hoger te laten ranken in zoekmachines en hoe je met behulp van AI-aangedreven suggesties teksten verbetert.

Maar er is meer! Naast theoretische kennis bieden we ook praktische oefeningen en feedbacksessies. Pas de geleerde principes direct toe en doe waardevolle ervaring op in het schrijven van overtuigende vacatureteksten.

Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-99
2dfa7567-74f8-4115-b462-db8d21d09164

Voor wie is deze training?

Of je nu een ervaren vacaturetekstschrijver bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, of iemand die nieuw is in het veld en wil leren van de besten, onze training staat open voor iedereen. We verwelkomen iedereen die zijn schrijfvaardigheid op het gebied van vacatureteksten naar een hoger niveau wil tillen.

Deze training is gericht op recruiters, intercedenten, HR-medewerkers, HR-adviseurs en marketing- en communicatiemedewerkers die zich bezighouden met arbeidsmarktcommunicatie. Ook is de workshop in te zetten als onderdeel van een traineeprogramma of lesprogramma op HBO-niveau.

Wat ga je leren?

  • Welke voorbereiding is noodzakelijk?
  • Hoe schrijf je een pakkende functietitel?
  • Wat maakt een tekst wervend en prikkelend?
  • Hoe laat je de tekst aansluiten op de lezer?
  • Hoe zet ik ChatGPT in voor het schrijven van vacatureteksten?
  • Wat kunnen storytelling en beeld bijdragen?
  • Hoe zorg je voor een online vindbare vacaturetekst?
  • Hoe verschijn je in Google for Jobs?
  • Wat zijn de wettelijke do's en don'ts?
  • Hoe schrijf je een inclusieve vacaturetekst?
Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-117

"Precies genoeg tools om mee aan de slag te kunnen in de praktijk. Heel praktisch en toepasbaar" - Paula

"Dit gaat me zo ontzettend veel tijd besparen! Heel blij met de concrete tips. Dank!" - Mariel

"Top dat er zowel theorie en tooling besproken wordt, als ook daadwerkelijk vaardigheden geoefend." - Josiah

Wil jij aan de slag met deze training? Schrijf je in!

Wil jij aan de slag met beter vindbare vacatureteksten, en de kracht van ChatGPT benutten? Wil je meer en beter resultaat uit jouw vacatureteksten halen? Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en schrijf je vandaag nog in voor deze training!

 495,00 Excl. 21% BTWToevoegen aan winkelwagen

Simple Green St. Patrick's Day Instagram Post-4