Loopbaanadvies vaardigheden voor HR & Recruiters

17 november 2023

09.30 - 17.00 uur

Alkmaar

495 euro

Ontdek de geheimen van effectieve loopbaanbegeleiding! In een snel veranderende markt, speel jij als recruiter, intercedent of HR-medewerker een cruciale rol. Leer hoe je het verschil maakt voor jouw kandidaat of medewerker en stijg boven de rest uit!

Tijdens deze training ga je leren hoe je jouw kandidaat of medewerker kunt begeleiden en adviseren op het gebied van loopbaanvraagstukken. Echt van meerwaarde zijn dus!

Simple Green St. Patrick's Day Instagram Post-6

"Precies genoeg tools om mee aan de slag te kunnen in de praktijk. Heel praktisch en toepasbaar" - Paula

"Ik heb veel meer diepgang in de gesprekken met kandidaten. Het helpt me ook in het schrijven van een goed voorstel. Dat gaat nu bijna vanzelf" - Jessy

"Top dat er zowel theorie en tooling besproken wordt, als ook daadwerkelijk vaardigheden geoefend." - Josiah

Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-265

Loopbaanadvies vaardigheden, wat levert het je op?

De tijden zijn veranderd en daarmee de rol van recruiters. Het gaat niet langer om wat de kandidaat voor jou kan betekenen, maar wat jíj voor de kandidaat kunt betekenen. Met de juiste inzichten kun je jouw kandidaat begeleiden naar hun ideale carrièrepad - zelfs als ze dat zelf nog niet zien.

Veel kandidaten betreden de arbeidsmarkt met twijfels en onzekerheden. Ze zijn vaak onzeker over wat de volgende stap moet zijn of welk pad het best bij hun past. Dat is precies waar jij in beeld komt! Met de kennis en tools die je in deze training opdoet, kun je de kandidaat helpen om hun ware potentieel te ontdekken en te ontsluiten. Dit zorgt voor een betere match en een betere relatie met de kandidaat.

Direct toepasbare tools

Deze uitgebreide training gaat niet alleen over het begrijpen van de theoretische kaders van loopbaanadvies, maar biedt ook praktische oefeningen en real-life scenarios. Door interactieve sessies, zowel in theorie als praktijk, krijg je de kans om je vaardigheden te verfijnen en je te positioneren als een onmisbare gids voor elke kandidaat die op zoek is naar hun volgende grote carrièrestap.

Of het nu gaat om het ontrafelen van de diepste carrièredrijfveren van een kandidaat, het bieden van waardevolle feedback, of het gebruiken van innovatieve tools en technieken voor loopbaanadvies, deze training bereidt je voor om een leidende rol te spelen in de carrière-ontwikkeling van je kandidaten.

Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-99
2dfa7567-74f8-4115-b462-db8d21d09164

Voor wie is deze training?

Of je nu een ervaren HR manager bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, of iemand die nieuw is in het veld en wil leren van de besten, onze training staat open voor iedereen. We verwelkomen iedereen die zijn adviesvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.

Deze training is gericht op recruiters, intercedenten, HR-medewerkers, HR-adviseurs die zich bezig houden met werving en selectie. Ook is de workshop in te zetten als onderdeel van een traineeprogramma of lesprogramma op HBO-niveau.

Wat ga je leren?

✅ De kern van loopbaanadvies en het belang voor recruiters

✅ Duik diep in de psychologie van carrièredoelen

✅ Ontdek de kracht van motivatie, drijfveren en de invloed van persoonlijkheid

✅ Master de kunst van motiverende gespreksvoering, actief luisteren en feedback

✅ Praktische tools: van assessments tot persoonlijke ontwikkelplannen

✅ Effectieve loopbaangesprekken voeren die echt impact maken

Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-117

"Precies genoeg tools om mee aan de slag te kunnen in de praktijk. Heel praktisch en toepasbaar" - Paula

"Heel leuk om mijn werk als recruiter verder te ontwikkelen. Ik wist niet dat er nog zoveel achter de loopbaanvraag zat en het helpt me dan ook echt om een betere match te maken" - Francis

"Top dat er zowel theorie en tooling besproken wordt, als ook daadwerkelijk vaardigheden geoefend." - Josiah

Wil jij aan de slag met deze training? Schrijf je in!

Wil jij het verschil maken en je kandidaten écht vooruit helpen in hun carrière? En daarmee jezelf onderscheiden van de concurrentie? Meld je dan nu aan voor deze transformerende training!

 495,00 Excl. 21% BTWToevoegen aan winkelwagen

Simple Green St. Patrick's Day Instagram Post-6
20180410_Bedrijfsfotografie-Fotografie-door-Yvonne Ten Bruggencate-workshop-Verhelder Talent-Beurs van Berlage-Amsterdam_08538

Over ons.

Recruitment is een divers vak, met veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Maar tegelijk ook de spil in de organisatie op het gebied van continuïteit en kwaliteit.

Een belangrijke positie dus, met een complexiteit die je niet moet onderschatten. Recruiters en intercedenten moeten in een constant bewegende markt mee kunnen bewegen en klaar staan als dat nodig is met de juiste tools, kennis, vaardigheden en strategie. Daar helpen wij bij!

Wij zijn Veronique en Joyce van Recruitmentopleiding.nl en we hebben samen jarenlange ervaring in recruitment en loopbaanmanagement. Wij adviseren organisaties en individuen op deze onderwerpen en helpen organisaties om medewerkers te trainen in het recruitment van nu.

Naast dat we dit bij organisaties in-company doen vinden we het ook leuk om mensen uit het vakgebied, maar vanuit verschillende sectoren bij elkaar te zetten. Onze open-inschrijving trainingen zijn daarmee ook een tof netwerk moment!